Volledige agenda

 • zo
  07
  nov
  2021
  16:30 uurConcordia, Westhaven 27, Gouda

  Er zijn veel mensen om ons heen; toch kennen we vooral de mensen uit onze eigen kring. Waardevolle ontmoetingen vind je juist misschien daarbuiten. Denk aan het verhaal van Jezus en de Samaritaanse vrouw bij de put.

 • zo
  05
  dec
  2021
  16:30 uurConcordia, Westhaven 27, Gouda

  We mogen vertrouwen dat het Licht zal komen. We willen ons daar op voorbereiden. Het is ook een uitdaging. Door ons open te stellen kunnen we zorgen het niet te missen.

 • zo
  09
  jan
  2022
  15:30 uurConcordia, Westhaven 27, Gouda

  Zoeken naar zingeving en eigentijdse spiritualiteit betekenen ook openstaan voor de beleving van andere mensen.
  Naar binnen gekeerd zijn en hokjesgeest belemmeren het samenleven.
  Vanuit dit perspectief zal Wies Houweling spreken over de manieren hoe wij elkaar kunnen ontmoeten, hoe wij elkaar kunnen leren kennen en zo vruchtbaar kunnen werken aan een liefdevolle samenleving.
  LET OP: afwijkende datum en tijd

 • zo
  06
  feb
  2022
  16:30 uurNog niet bekend

  Vrijwilligerswerk is een hoeksteen van onze samenleving. Wij kunnen het als een (religieuze) opdracht ervaren. Je talenten gebruiken ten bate van anderen zonder tastbare beloning, is bijzonder waardevol. Voldoening is je deel.

 • zo
  06
  mrt
  2022
  16:30 uurDe locatie is nog niet bekend

  In de viering willen we ons bezinnen op het delen in deze tijd. Mogelijk kunnen we afspraken maken hoe we regelmatig, dagelijks of wekelijks, contacten kunnen onderhouden om elkaar te inspireren.

 • zo
  03
  apr
  2022
  16:30 uurLocatie is nog niet bekend

  Christendom en Islam zijn verwante religies. De basis is gelijk maar de (culturele of religieuze) verschillen zijn groot. Hoe leven we toch als broeders en zusters van een grote familie met elkaar?

 • zo
  01
  mei
  2022
  16:30 uurLocatie nog niet bekend

  Het herdenken op 4, en het vieren op 5 mei beperkt zich al lang niet meer tot de Tweede Wereldoorlog. We zijn ons er van bewust dat de waarde van vrijheid door generaties moet worden overgedragen. Niet alleen voor wat geweest is, maar ook in relatie tot de gewapende conflicten overal in de wereld.

 • zo
  05
  jun
  2022
  16:30 uurLocatie nog neit bekend

  Another world is possible (auteur William Fisher). het is al begonnen, merk je het niet. Rechtvaardigheid, maar ook tolerantie, elkaar waarderen ondanks verschillen.
  Samen leven, ons thema voor dit seizoen, sluiten we hiermee af.