Volledige agenda

 • zo
  09
  jan
  2022
  16:30 uurConcordia, Westhaven 27, Gouda

  De Kerngroep van het OIG zal nog bekijken of een gewone vering (met veel minder aanwezigen) in januari wel door kan gaan. Let voor nieuws hierover op de site en op mailings die wij rondsturen.

 • zo
  06
  feb
  2022
  16:30 uurNog niet bekend

  Vrijwilligerswerk is een hoeksteen van onze samenleving. Wij kunnen het als een (religieuze) opdracht ervaren. Je talenten gebruiken ten bate van anderen zonder tastbare beloning, is bijzonder waardevol. Voldoening is je deel.

 • zo
  06
  mrt
  2022
  16:30 uurDe locatie is nog niet bekend

  In de viering willen we ons bezinnen op het delen in deze tijd. Mogelijk kunnen we afspraken maken hoe we regelmatig, dagelijks of wekelijks, contacten kunnen onderhouden om elkaar te inspireren.

 • zo
  03
  apr
  2022
  16:30 uurLocatie is nog niet bekend

  Christendom en Islam zijn verwante religies. De basis is gelijk maar de (culturele of religieuze) verschillen zijn groot. Hoe leven we toch als broeders en zusters van een grote familie met elkaar?

 • zo
  01
  mei
  2022
  16:30 uurLocatie nog niet bekend

  Het herdenken op 4, en het vieren op 5 mei beperkt zich al lang niet meer tot de Tweede Wereldoorlog. We zijn ons er van bewust dat de waarde van vrijheid door generaties moet worden overgedragen. Niet alleen voor wat geweest is, maar ook in relatie tot de gewapende conflicten overal in de wereld.

 • zo
  05
  jun
  2022
  16:30 uurLocatie nog neit bekend

  Another world is possible (auteur William Fisher). het is al begonnen, merk je het niet. Rechtvaardigheid, maar ook tolerantie, elkaar waarderen ondanks verschillen.
  Samen leven, ons thema voor dit seizoen, sluiten we hiermee af.